Tuesday, October 17, 2006

Bidvertiser macam Google Adsense...

Kali saya ingin kongsikan tentang peluang membuat wang selain Google Adsense.Saya kini sedang memcuba alternatif yang ada bagi meningkat pendapatan.

Adakah anda tahu dengan Bidvertiser? ia adalah salah satu dari Enjin carian Pay per click yang sedang meningkat naik. Saya rasakan lebih senang dengan Bidvertiser kerana saya tahu apa iklan yang akan muncul pada laman web saya.

Malah saya boleh menghalang iklan yang bernilai rendah dari muncul di laman web
saya.Dengan hanya 10 klik saya sudah mencapai nilai minimum dalam masa 7 hari
sahaja.Syarat minimum hanya USD10.Tapi tu bayaran melalui Paypal la. Kalo cek USD50.

Saya setkan USD100 untuk akaun saya kerana selepas caj bank malaysia,hanya
sedikit saya dapat.Jadi lambat lagi la nak dapat cek tu.Kenala sabar.Takkan lari
duit tu.Saya hanya mengumpulnya agar lebih banyak.Sedap sikit mata memandang cek tu nanti.

Walaupun ia tidak sehebat Google Adsense,namun ia tetap duit percuma dimana saya
tidak mengeluarkan satu sen pun untuk dapatkannya.Kalau nak join,sila klik di SINI

Wednesday, October 11, 2006

Carik duit free ka???

Nak tau macam mana nak buat duit free??? kalau yang dah tau tak yah la kan...

Simple la sesangat... Ikut langkah seperti yang kat bawah nie

Ada website yang akan bayar duit kat korang kalau korang surf atau terima email dari website tu... INGAT! Diorang bayar dalam USD (US Dollar tau). Yang bagus tu free jer...

Kalau korang tak caye buleh trylah kan. Aku nie pun baru cuba. Nampak jugak lah hasil nye. Korang signup lepas tu surf kejap kat dia nye website. Follow everything yang diorang mintak tu. Tak rugi... free... Nak try??? klik link kat bawah...

http://www.ignifuge.com



Or go to this one and get PAID for receiving emails…
http://go.readclick.com

I’ve done both of these things and I am making money Easily……

Monday, October 09, 2006

Berhati-hati Dengan Adsense Scam!

Nak tau satu cerita yang menarik tak? Ramai antara korang yang kena tipu. Semua just ignore dan tak mau cari cari ilmu yang bagus. Musti nak cari jalan shortcut jugak. Korang ada tak terjumpa atau terdengar sesetengah website yang claim bahawa diorang dah buat "unrevealed Adsense secret". Diorang claim kalau korang beli e-book ke apa product ke korang buleh earning sampai beratus-ratus atau beribu-ribu USD dengan Adsense je satu malam. Percaya atau tidak, fact yang sebenarnya, takda secret apa pun nak di"revealed"kan sebab memang takda secret pun. Sapa-sapa pun buleh earn duit dengan Adsense asalkan korang tau macam mana nak letak ads, macam mane nak buat web yang rich content, web traffic dan macam-macam lagi. Semua tu koran leh cari dalam internet. Lambat dengan cepat jer. Nak bagitau skit petua nie. Kalau nak buat content yang fresh selalu pakai software HyperVRE. Just join da' club dan download percuma. So link dia klik di SINI